***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! ДБ ще внесе проекта за военна помощ на Украйна. Партиите отново на среща днес, този път за Зеленски


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 14 октомври    

 

Радвам се, че политическите сили с евроатлантическа ориентираност поддържаха решението за това съветският дипломат да не участва на откриването на 48-ото Народно заседание. Това съобщи в " Денят стартира " Атанас Славов от " Демократична България ".

" То е значимо решение, тъй като преди всичко съхранява националното достолепие. Не може един дипломат, който редовно последните няколко години подриваше доверието сред страните, атакуваше България, отнасяше се унизително към страната, да бъде канен да участва на един основен миг при започване на новия политически сезон ", съобщи Славов.

***

Нова среща сред партиите в Народното събрание. Този път тя е инициирана от ГЕРБ-СДС. Те оферират да се изпрати покана към президента на Украйна Володимир Зеленски, който да направи видеообръщение по време на откриващото съвещание на Народното събрание, осведоми " Дарик ".

За задачата е импортирано писмо от обединението в деловодството на Народното събрание.

***

Информация най-вече за гневни русофили, които се вършат, че не виждат по какъв начин Русия се отнася с страната и посланика ни!

„ Тук има и детайл на взаимност - българският дипломат в Москва, както и други 40 страни, които са оповестени за вражески, също не получават предложения “. 

Това описа отрасловият министър Николай Милков пред публицисти.

***

Според Американското разузнаване в Кремъл се оглеждат за правоприемник на Путин. Възможен ли е пуч?

" Това е най-лекият вид, с цел да тръгне войната към деескалация и сядане на масата на договарянията. Ще бъде доста мъчно, мощна е партията на " войната на ястребите " - Кадиров, Медведев и други, които смятат, че би трябвало войната да ескалира още повече, дори с приложение на тактическо нуклеарно оръжие ", разяснява някогашният представител на България в НАТО ген. Съби Събев в студиото на " Денят ON AIR ".

***

Току-що получих поисканата от мен оставка на заместител – ръководителя на Столичния общински съвет господин Борислав Иванов.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев във връзка свалянето на украинското знаме от постройката на СОС. Ето какво още показа Георгиев:

" В Тази заран по БТВ разясних събитията от последните два дни, които, за жалост, се трансфораха в спектакъл на парадокса.

***

По думите на Андреан инспекцията се състояла през април 2020 година Прибирайки се с колата си, бил спрян от служители на реда. Те открили, че крушката на регистрационния ѝ номер е изгоряла и поискали да създадат тест за опиати на водача. При взимането му, няколко неща вършат усещане на Андреан.

Тампона втривал във венците си към 10 минути, а касетата на наркотеста служителят на реда взел с лист хартия, а не със стерилни ръкавици.

След като изискал кръвен тест, той бил посъветван от чиновниците на реда да не го прави, тъй като тестът щяла да покаже съществуване и на други наркотични субстанции в организма му.

***

***

Предстои разпит на очевидци и експертизи за изясняване на случая, сподели пред публицисти заместник-градският прокурор на София Ивайло Илиев, който е на мястото на злополуката, при която почина младо момиче.

Той означи, че не е видял спирачен път, както и че към този момент са дадени сведения от някои от очевидците на случилото се.

***

Свидетели на тежкия случай описаха пред NOVINI.BG какво се е случило.

По думите на жена, камионът е минал през тялото на 19-годишното момиче откакто първо я е блъснал.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР